Mehaničar
28 tra

Besplatan pregled stanja automobila

Uskačemo u pomoć svima onima koji nisu sigurni u ispravnost svoga automobila. Čudni zvukovi motora, škripa vrata i limarije, ne znate u kakvom su Vam stanju gume… sve to mogu biti prvi znakovi ozbiljne bolesti Vašeg limenog ljubimca.


Zanemarite prve znakove i problemi će samo rasti. Zato posjetite Auto Servis Tičinović i saznajte što muči Vaš automobil – POTPUNO BESPLATNO!

U periodu do 15.lipnja pripremili smo BESPLATAN pregled stanja automobila – mehanike i limarije za sve naše prošle, sadašnje i buduće klijente.


Pregled stanja motora, podvozja, karoserije i unutrašnjosti automobila vrše naši mehaničari uz pomoć suvremenih dijagnostičkih aparata. Nakon pregleda možemo izraditi neobvezujuću ponudu popravka pronađenih kvarova, ukoliko Vi to želite.

U slučaju da se odlučite na popravak i da Vaš automobil mora ostati nekoliko dana na popravku u servisu, u ponudi imamo nekoliko zamjenski automobila po cijeni od 125,00 kn za dan.

Ova pregled je dobro došao za sve automobile, a pogotovo one kojima slijedi TEHNIČKI pregled ili za one koji ubrzo planiraju prodavati svoj automobil.


Za besplatan pregled stanja automobila potrebno je prethodno rezervirati termin, a to možete napraviti putem mail ticinovic@yahoo.com, na broj +385 95 197 2602 ili preko KONTAKT obraca.

Napomena: Ne obavljamo pregled stanja automobila koji su u vlasništvu trgovaca automobila.

COVID – 19

U skladu s uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite u borbi protiv koronavirusa, automehaničarske i autolimarske popravke obavljavamo poštujući propisane higijenske uvjete i prethodnu dezifenkciju unutrašnjosti automobila, prije i poslije servisa.

Tags: ,
Auto Servis Tičinović © 2021. All Rights Reserved.
Developed by Templatation