28 tra

Proljetna akcija – Punjenje auto klime

Promotivna akcija za punjenje auto klime.


Većina nas uživa u ljetnim vrućinama negdje na plaži uz hladno piće ili debelom hladu. Visoke temperature su ljeti dobrodošle svugdje osim dok ste za volanom.

Srećom auto klima spašava situaciju, ali jedino ako je klimatizacijski sustav automobila u savršenom stanju i što je još važnije – da je razina rashladnog plina na pravoj razini. Stoga smo pripremili PROMOTIVNU AKCIJU za punjenje auto klima.

U periodu do 15. lipnja iskoristite našu proljetni akciju i za 290,00 kn (redovna cijena 400,00 kn) pripremi klimatizacijski sustav za nadolazeće vrućine. Savšena prilika za osigurati idealno rashlađeni automobil, zar ne?

Ponuda se sastoji od:

  • Punjenje autoklime plinom oznake 134A za sve modele automobila do 700 g kapaciteta klime – (kapacitet klime automobila možete provjeriti ispod poklopca motora)
  • Ulje za kompresor klime
  • Boja za identifikaciju propuštanja plina
  • Kontrola stanja filtera kabine

S jednim punjenjem možete biti mirni nekoliko godina i uživati u ugodnoj temperaturi u automobilu, ukoliko je sustav klimatizacije u idealnom stanju. U slučaju da postoje nepravilnosti u radu sustava, boja za propuštanje pomaže u identifikaciji nepravilnosti i za eventualne popravke.


Iskoristite našu akciju za punjenje klime i ostvarite do 30% popusta.

Plaćanje je moguće gotovinom ili karticom, dok je termin punjenja potrebno rezervirati na mail: ticinovic@yahoo.com, na broj +385 95 197 2602 ili putem KONTAKT obrasca.

COVID – 19

U skladu s uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite u borbi protiv koronavirusa, automehaničarske i autolimarske popravke obavljavamo poštujući propisane higijenske uvjete uz prethodnu dezifenkciju unutrašnjosti automobila, prije i poslije servisa.

Tags: , ,
Auto Servis Tičinović © 2021. All Rights Reserved.
Developed by Templatation